Autor:

Mleté maso na lilku

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí 250 g
Rajčata 7 ks
Pálivá paprika
(biber/kozí roh)
1 ks
Lilek
velké
2 ks
Olivový olej  
Sůl  
Oregáno  
Cibule
velká
1 ks
Koriandr  
Pečivo
nebo rýže
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Ve větším hrnci dozlatova osmahneme na menším množství oleje cibulku, poté přidáme mleté maso, rozmělníme na drobné kousky.

Než se maso zlehka osmahne, nakrájíme rajčata a lilky na drobné kousky, poté přidáme nakrájenou zeleninu, špetku oregána a špetku koriandru do hrnce, posolíme, lehce podlijeme vodou.

Dusíme za občasného míchání přibližně hodinu (dle masa i déle).

Podáváme s čerstvým světlým pečivem nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Mleté maso na lilku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web