Autor:

Mleté maso na lilku

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí 250 g
Rajčata 7 ks
Pálivá paprika
(biber/kozí roh)
1 ks
Lilek
velké
2 ks
Olivový olej  
Sůl  
Oregáno  
Cibule
velká
1 ks
Koriandr  
Pečivo
nebo rýže
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Ve větším hrnci dozlatova osmahneme na menším množství oleje cibulku, poté přidáme mleté maso, rozmělníme na drobné kousky.

Než se maso zlehka osmahne, nakrájíme rajčata a lilky na drobné kousky, poté přidáme nakrájenou zeleninu, špetku oregána a špetku koriandru do hrnce, posolíme, lehce podlijeme vodou.

Dusíme za občasného míchání přibližně hodinu (dle masa i déle).

Podáváme s čerstvým světlým pečivem nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Mleté maso na lilku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web