Mleté biftečky v zelí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g mleté maso
    • 1
      sklenice sterilované zelí
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 6
      lžíce rostlinný olej 5-6
    • cukr Podle chuti
    • ocet Podle chuti
    • 1
      kelímek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme, opepříme, přidáme mouku, vejce a dobře propracujeme. Z masa vytvoříme kuličky a ze všech stran je opečeme na rozehřátém oleji. Mirně podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Přidáme okapané na menší kousky překrájené zelí, dochutíme cukrem, octem a dusíme doměkka. Na talířích přelijeme smetanou.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • radek
    radek |

    10. 3. 2005 20:54

    Kdyz se prida zeli tak to chvili tak smrdelo ze jsem si rikal ... no nazdar ... ale chut ... mmm bajecna :) doporucuju :)