Autor:

Mletá roláda

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Vegeta  
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce 3 ks
Cibule 1 ks
Nakládané kapie 50 g
Mléko 1 dl
Petrželka  
Šunka 100 g
Olej  
Hořčice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme šunku (salám) a zalijeme vejci, až se hmota srazí. Odleželé maso dáme na mokrý igelit, vytvarujeme plát, potřeme hořčicí, poklademe náplní, posypeme kapií a petrželkou.

Pomocí igelitu svineme do rolády, dobře uzavřeme a dáme na pomaštěný alobal, jehož konce dobře upevníme. Pečeme v troubě na pekáči, do kterého nalijeme asi 1 dl vody. Po upečení odstraníme alobal, necháme chvíli vypařit a krájíme. Můžeme též nechat úplně vychladnout a krájet na plátky na studenou mísu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 46 x
1-
4.63 46 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Mletá roláda

Komentáře

  1. recepty 73   27.02.2009 | 14:06 | reagovat |

    Zdenko,když roládu trošku přimáčknete při zabalování,aby v ní nezůstal vzduch a pěkně na pevno zabalíte do alobalu,tak snad ani prasknout nemůže?!Já jí peču bez pomaštěného alobalu a tak 10minut před úplným upečením jí,,svléknu,,z alobalu a dodělám kůrčičku.S tím srnčím hřbetem,vyloženým alobalem to musí být taky,,tutovka,,.Přeji hodně štěstí.Jiří

  2. zdenka supolova   27.02.2009 | 13:14 | reagovat |

    Mě vždycky sekaná praskne,mrzí mě to moc,v komentářích jsem teď četla,že se má přidat Solamyl,nebo bude lepší péct ve formě?Po nakrájení je veškerý efekt v prčicích:-)

  3. Andrea Kajnarova   31.03.2008 | 17:46 | reagovat |

    Rolada je vynikajici a take krasne vypada.

  4. jolana behalova   08.03.2008 | 15:59 | reagovat |

    Díky ! Ale už jsem dopekla.... :-)) Pekla jsem hoďku na 190°C. A je to fakt moc dobré, dávám jedničku!

  5. Alina   08.03.2008 | 14:15 | reagovat |

    Peču při 200 - 230 stup.

1 2 3 4 ... 6 ... 8 ... 10 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web