Mletá polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      cibule
    • 3
      brambory
    • pepř mletý
    • sůl
    • tymián
    • majoránka
    • mleté maso (směs hovězího a vepřového) stačí tácek za cca 25 Kč
    • 1
      balíček mražená zelenina s kukuřicí
    • 1
      kostka masox hovězí - (já dávám Knorrox extra silný)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrnce se studenou vodou dáme mleté maso a rozmnělníme ho šťouchadlem na brambory, přidáme pokrájenou cibuli, pepř sůl a tymián. Po chvíli varu přidáme pokrájené brambory a mraženou zeleninu, vaříme do měkka a dochutíme majoránkou. Je moc dobrá, rychlá a chutná nám víc, než klasická hovězí.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    9. 8. 2009 17:33

    super polévka, sice jsem neměla cibuli, ale i tak byla moc dobrá a rychlá, díky za recept

  • Dana
    Dana |

    2. 2. 2005 11:59

    Fakt je moc dobrá.Akorát pozor na ten tymián, nesmí ho tam být hodně, pak je to příliš aromatické. Určitě to budu vařit častěji, je to rychlé a opravdu chutné.

  • Jitka Nerudová
    Jitka Nerudová |

    28. 1. 2005 10:34

    Nám tedy chutná,je fakt rychle hotová, voňavá, jen se musí dát pozor na druh brambor. Jednou jsem dala brambory typu C a uvolněný škrob polévku zakalil a zahustil, taky není dobré moc tučné mleté maso, ale tam tuk seberu lžící a je to. Náš synek polévky moc nerad, ale tahle mu jede.. :)))

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2005 14:00

    Včera jsem ji dělala je to hrozné.