Autor:

Minutka s mrkví a hráškem

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo filety z pangase)
2 ks
Citronová šťáva 1 ks
Koření
česnek s bylinkami
2 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Cibule
středně velká
1 ks
Olej  
Máslo  
Rajčata 2 ks
Mrkev 2 ks
Hrášek 1 hrst
Kečup - jemný 2 lžíce
Minutka s mrkví a hráškem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Rybí

Maso nakrájíme na větší kousky posolíme, popepříme, okořeníme česnekem s bylinkami a zakápneme citronovou šťávou (cca 1/4 citronu) a trochou worchesteru. Necháme pár minut odležet, zatím co si nakrájíme cibulku, nahrubo nastrouháme mrkev a nakrájíme rajčata. Na pánvi rozpálíme půl napůl lžíci oleje s hrudkou másla a zprudka orestujeme maso a cibulku, přidáme mrkev, rajčata a hrášek a stáhneme teplotu, dle potřeby podlijeme (ale nemělo by to být nutné) a pár minut podusíme. Ke konci přidáme trochu kečupu. Podáváme s těstovinami nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 5x)
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Minutka s mrkví a hráškem

Komentáře

  1. Thaya   10.10.2010 | 16:10 | reagovat | závadný

    Worchestrová omáčka bohužel nebyla a místo rajčat jsem dala brokolici, takže nevím nakolik se ta chuť změnila, ale i tak to bylo úžasný :-)

  2. Věra Štroblová   18.02.2009 | 13:46 | reagovat | závadný

    Díky Míšo, moc moc dobrý recept trochu jsem si upravila takto: mrkev jsem "naloupala" na delší proužky, cibuli na půlkolečka, hrášku dala více ..doporučuji a dávám za 1 ****

  3. Věra Štroblová   18.02.2009 | 11:00 | reagovat | závadný

    Michaelo děkuji za výborný recept vyzkoušela jsem a měl velký úspěch. Do masa jsem přidala tři stroužky lisovaného česneku, cibuli nakrájela na jemné půlkroužky mrkev jsem nestrouhala ale "naloupala" na dlouhé jemné nudle a hrášku jsem tam dala větší plechovku ..vypadá to jako čína a podávala jsem s jemným instatnímii rýžovými mudlemi přidala list čínského zelí a postrouhala sýrem .....dávám velikou jedničku a doporučuji vyzkoušet :-)

  4. Jarka O.   09.02.2009 | 11:47 | reagovat | závadný

    Až díky Věře jsem si tohoto receptu všimla...zkusím to z pangase, toho milujeme.

  5. Věra Štroblová   09.02.2009 | 9:24 | reagovat | závadný

    Michalo super recept ! jdu si tiskout do sbírky :-)) díky

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web