Mini Cheesecaky (3 varianty do silikonových formiček)

45 minut PT0H45M
Obtížné
Základ
Máslo 170 g
Krémový sýr 750 g
Hnědý cukr 312 g
Vejce 5 ks
Vanilkové aroma 1 lžička
Citronová šťáva 3 lžíce
Sušenky BE-BE 315 g
Ovocná varianta
Moučkový cukr 1 lžíce
Smetana  
Kompotované ovoce  
Citronová šťáva 2 lžíce
Čokoládová varianta
Smetana  
Nutela 100 g
Máslo 1 lžíce
Karamelová varianta
Salko 200 g
Poleva  
Mini Cheesecaky (3 varianty do silikonových formiček)

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Moučníky

*Pokud chcete dělat pouze jednu variantu, ingredience ze skupiny ´Základ´ vydělte třemi.

Dejte si předehřát troubu na 160 stupňů, potom si dejte rozehřát máslo a rozdrťte si sušenky a smíchejte to. Vzniklou směs natlačte na dno formiček.
Nyní si ušlehejte vejce s cukrem. Nyní přidejte krémový sýr a poté i vanilkové aroma a citron. Pokud děláte všechny varianty, rozdělte směs na 3 stejné části (pokud děláte jednu variantu, nic nerozdělujte).
Pro ovocnou verzi směs nalijte do formiček a dejte péct na 15 minut. Nyní smíchejte smetanu s cukrem a citronovou šťávou a potřete jí Cheesecaky pro ovocnou verzi. A na závěr přidejte ovoce.
Pro čokoládovou verzi do směsi přidejte Nutelu a smetanu. Nyní směs nalijte do formiček a opět dejte péct na 15 minut. Nyní smíchejte Nutelu a 1 lžíci másla a potřete jí Cheesecaky pro čokoládovou verzi.
A pro karamelovou verzi přidejte karamelové salko a smetanu a opět dejte péct na 15 minut. Poslední verzi polijte karamelovou polevou.
A máme hotovo! Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Mini Cheesecaky (3 varianty do silikonových formiček)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web