Autor:

Milé filé

Střední
Ingredience
Hladká mouka  
Oregáno  
Kmín  
Paprika - sladká  
Sýr  
Filety
mražené
 
Anglická slanina
nebo šunka
 
Česnek
palice nakrájená na plátky
 
Zelená nať
petrželka nebo pažitka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nerozmrazené filé nakrájejte na kostky (já krájím tak, že přitisknu na filé nůž a bouchnu do něj paličkou na maso), obalte ve směsi hladké mouky a koření. Opečte slaninu nebo šunku, přidejte česnek, filé a osmahněte na trošce oleje. Na talíři posypte strouhaným sýrem a nějakou zelenou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Milé filé

Komentáře

  1. Lenka   18.04.2007 | 14:51 | reagovat |

    Ten recept je od televizní hlasatelky Marie Tomsové, která vždycky měla fajn názvy (asi jako paní Airan) a já ho dělám už roky a opravdu mohu doporučit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web