Mildovo vepřové v hořčici

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Tesal

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové maso Libové
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks paprika Bílá
    • sůl
    • pepř mletý
    • bazalka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme bazalkou. Rozkvedláme vejce s hořčicí a maso naložíme do této směsi na dvě hodiny.
2
Na sádle opečeme plátky z obou stran, přidáme nakrájenou cibuli a papriku, podusíme, až je zelenina měkká, přidáme 3 lžíce čertovské omáčky, případně dosolíme.
3
Podáváme s hranolky nebo opékanými brambory a tatarkou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Gingerr
    Gingerr |

    21. 7. 2006 22:20

    uvareno,ochutnano,pochvaleno,opravdu senzacni

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    23. 6. 2006 16:35

    Chtěla jsem se zeptat, cibuli a papriku dusíme spolu s masem nebo to už hotové vyndáme a pak teprve přijde to ostatní? Díky za odpověd.

  • Jana Křinková
    Jana Křinková |

    23. 6. 2006 11:27

    Náš recept je podobný, jen do směsi vajíčka, hořčice - plnotučné, přidáváme sojovou omáčku asi 2 lžíce, 6 stroužků česneku, pepř podle chuti a na závěr jej zahustíme solamylem asi 2 lžíce. Do této tužší směsi dáme vepřové plátky a na 24 hodin naložíme. Maso je výborně křehké, šťavnaté a hlavně chutné. Doporučuji

  • Anonym
    Anonym |

    25. 1. 2006 11:02

    udělal jsem to a fakt je to dobré. Všem chutnalo

  • Věra Juračáková
    Věra Juračáková |

    7. 7. 2005 22:41

    Upravila jsem toto jídlo pro děti. Použila jsem obyčejnou hořčici a místo čertovské omáčky kečup. Bylo to prostě senzační a pochutnali si i naši malí synové. Věrka