Autor:

Milánská paštika

Ingredience
Listové těsto 1 balíček
Mleté maso
jemně
500 g
Vejce 2 ks
Žloutek 1 ks
Strouhanka 2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce
Kečup - ostrý 3 lžička
Cibule 1 ks
Olivy 10 ks
Nakládané houby 100 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Najemno pomleté maso důkladně smícháme s vajíčky, strouhankou, kečupem a smetanou. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, olivy a houby, osolíme, opepříme. Listové těsto rozdělíme na poloviny, obě vyválíme na velikost plechu. Na plech položíme jedno vyválené těsto, rozetřeme masovou směs, přikryjeme druhým plátem těsta. Popícháme vidličkou, potřeme vyšlehaným žloutkem a pečeme asi 30 minut.

Upečené krájíme na čtverce asi 10×10 cm a podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Milánská paštika

Komentáře

  1. Gabriela Barincová   15.12.2008 | 22:13 | reagovat |

    Terezko prosím vás jak silné má těsto být? A na plech asi dát pečící papír?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web