Milánská paštika

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g mleté maso jemně
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 3
      lžička kečup - ostrý
    • 1
      ks cibule
    • 10
      ks olivy
    • 100
      g nakládané houby
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Najemno pomleté maso důkladně smícháme s vajíčky, strouhankou, kečupem a smetanou. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, olivy a houby, osolíme, opepříme. Listové těsto rozdělíme na poloviny, obě vyválíme na velikost plechu. Na plech položíme jedno vyválené těsto, rozetřeme masovou směs, přikryjeme druhým plátem těsta. Popícháme vidličkou, potřeme vyšlehaným žloutkem a pečeme asi 30 minut.
2
Upečené krájíme na čtverce asi 10x10 cm a podáváme se zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Gabriela Barincová
    Gabriela Barincová |

    15. 12. 2008 22:13

    Terezko prosím vás jak silné má těsto být? A na plech asi dát pečící papír?