Autor:

Milánská paštika

Ingredience
Listové těsto 1 balíček
Mleté maso
jemně
500 g
Vejce 2 ks
Žloutek 1 ks
Strouhanka 2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce
Kečup - ostrý 3 lžička
Cibule 1 ks
Olivy 10 ks
Nakládané houby 100 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Najemno pomleté maso důkladně smícháme s vajíčky, strouhankou, kečupem a smetanou. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, olivy a houby, osolíme, opepříme. Listové těsto rozdělíme na poloviny, obě vyválíme na velikost plechu. Na plech položíme jedno vyválené těsto, rozetřeme masovou směs, přikryjeme druhým plátem těsta. Popícháme vidličkou, potřeme vyšlehaným žloutkem a pečeme asi 30 minut.

Upečené krájíme na čtverce asi 10×10 cm a podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Milánská paštika

Komentáře

  1. Gabriela Barincová   15.12.2008 | 22:13 | reagovat | závadný

    Terezko prosím vás jak silné má těsto být? A na plech asi dát pečící papír?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web