Autor:

Miláčkovy brambůrky

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory  
Mleté maso
drůbeží
300 g
Sterilovaný hrášek
pár lžiček
 
Cibule
větší
 
Česnek  
Smetana  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej
nebo Rama Cullinesse
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté, Drůbeží

Do papiňáku dáme vařit brambory ve slupce do změknutí. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a restujeme. Poté přidáme na kousky nakrájený česnek, osolíme, opepříme a vmícháme trošku majoránky. (Kdo má rád ostré může vmíchat trošku chilli.) Když jsou brambory měkké, tak je oloupeme a nakrájíme na kousky, které potom vmícháme do směsi. Vzniklou směs zapečeme v předehřáté troubě. Po 10 minutách na směs nalijeme smetanu a necháme ještě 20 minut zapékat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Miláčkovy brambůrky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web