Mikulovské žebírko

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • sádlo
    • cibule
    • mletá paprika
    • anýz
    • žampiony
    • máslo
    • nakládané okurky
    • hladká mouka
    • smetana
    • mléko
    • kapie
    • chilli
    • sůl
    • pepř mletý
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na části sádla. Na druhé části sádla zpěníme cibuli, přidáme mletou papriku, nakrájené kápie, žampióny, okurky, protlak (kečup), chilli a špetku anýzu. Do tohoto základu vložíme kotlety, podlijeme a dusíme doměka. Vše zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali mouku a povaříme. Můžeme ještě zjemnit smetanou.
2
Podáváme s knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Iveta Bílková
    Iveta Bílková |

    18. 9. 2008 14:21

    Chtělo by to množství , kolik čeho se má dát. Jinak z toho vznikne jídlo úplně jiné chuti, než má být.

  • iva stockingerova
    iva stockingerova |

    18. 9. 2008 10:21

    Vypadá to skvěle,vyzkouším o víkendu,možná místo knedlíku to půjde i s bramborem.