Míchaná vejce po segedínsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks vejce
    • 100
      g slanina
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      lžíce petrželka nebo pažitka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme. Vejce rozklepneme do většího hrnečku, osolíme, posypeme sladkou paprikou, smícháme s na kostičku pokrájenou paprikou a vidličkou rozšleháme. Vlijeme na slaninu a za stálého míchání necháme na mírném ohni kašovitě zhoustnout. Rozdělíme na talíře a posypeme nakrájenou petrželkou nebo pažitkou.
Zařazení: Chuťovky Z vajec
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    24. 1. 2005 14:32

    No ja tam vidim: "petrzelkou nebo pazitkou", takze asi neni o cem se bavit. Pokud teda George nepredvede jeste neco ze sve cestiny.

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    22. 1. 2005 12:01

    Hanko, ano je to tak. Recept byl upraven. Mmch Georgi, my se známe?

  • kucharik hana
    kucharik hana |

    22. 1. 2005 02:17

    ona si to asi zmylila,moze byt petrzelka alebo pazitka podla Vasej chuti

  • George
    George |

    2. 8. 2004 22:19

    Na co potrebujes petrzelku kdys to na konec psypes pazitkou? Nebo to ma byt celer?