Autor:

Mexický kruťák

Střední
Ingredience
Krůtí prsa 750 g
Slanina 100 g
Cibule 2 ks
Červená paprika 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Zelí 500 g
Nakládaná kukuřice  
Pepř mletý  
Chilli  
Sůl  
Sojová omáčka  
Olej  
Fazole
sterilované - červené
 
Šťáva
Knorr k drůbežímu masu - instantní
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a dáme odležet. Na hluboké pánvi rozehřejeme na drobno nakrájenou slaninu, hrubě posekanou cibuli a lehce zpěníme. Přidáme krájené zelí, podlijeme trochou vody a chvíli dusíme. Pak přidáme obě papriky na proužky naporcované a opět podusíme (zelenina musí zůstat jemně křupavá a nerozvařená). Zalijeme vodou, aby se zelenina téměř potopila, jakmile začně vařit nasypeme instantní drůběží šťávu a mícháme, až se rozpustí. Nakonec přidáme fazole a kukuřici. Dochutíme pepřem a chili. Odstavíme. Druhou pánev rozpálíme a orestujeme na ní naložené krůtí nudličky. Ještě horké nasypeme do omáčky a promícháme. Podáváme s dušenou rýží, bramborem, výbornou přílohou je čerstvý chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Mexický kruťák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web