Autor:

Mexické kuře II.

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 8
Ingredience
Kuřecí maso
stehna
8 ks
Cibule
jemně nakrájená
1 ks
Chilli 1 lžička
Koriandr - mletý 1 lžička
Rajčata
čerstvá nebo konzervovaná
425 g
Rajský protlak 2 lžíce
Mražená kukuřice 125 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na pánvi rozehřejeme olej a na středním plameni osmažíme stehýnka ale vyjmemeje dokud nezhědnou a odložíme je stranou.

Na pánev do oleje po stehýnkách smažíme cibuli asi 3 - 4 minuty až zesklovatí. Pak přidáme chilli, koriandr a za několik vteřin přidáme pokrájená konzervovaná rajčata i se šťávou a rajský protlak.

Odložená stehýnka vrátíme zpátky na pánev do rajčatové omáčky a dusíme spolu na mírném plameni asi 20 minut nebo až je maso měkké.
Přidáme kukuřici a dusíme dalších 3 - 4 minuty, potom pokrm osolíme a opepříme podle chuti.

Podáváme s vařenou rýží a salátem z různobarevných paprik, případně tortillami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Mexické kuře II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web