Autor:

Mexické fazole IV.

Střední
Ingredience
Fazole 160 g
Anglická slanina 150 g
Cibule 120 g
Nakládaná kukuřice 100 g
Nakládané kapie 50 g
Nakládané feferonky 25 g
Nakládané okurky 100 g
Česnek 10 g
Rostlinný olej 30 g
Ocet 15 g
Cukr 10 g
Sůl 10 g
Chilli omáčka 50 g

Postup přípravy:

Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě bez soli do měkka tak, aby byly měkké, ale nerozvařené.
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme podusit kolečka nakrájené cibule a dáme vychladnout.
K okapaným fazolím přidáme podušenou cibuli se slaninou, dále kukuřičná zrna, rozsekané feferony, nakrájenou kapii a okurky.
Vše promícháme s nálevem připraveným z rozsekaného česneku, chilles omáčky, oleje, octa, cukru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Mexické fazole IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web