Autor:

Mexické fazole IV.

Střední
Ingredience
Fazole 160 g
Anglická slanina 150 g
Cibule 120 g
Nakládaná kukuřice 100 g
Nakládané kapie 50 g
Nakládané feferonky 25 g
Nakládané okurky 100 g
Česnek 10 g
Rostlinný olej 30 g
Ocet 15 g
Cukr 10 g
Sůl 10 g
Chilli omáčka 50 g

Postup přípravy:

Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě bez soli do měkka tak, aby byly měkké, ale nerozvařené.
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme podusit kolečka nakrájené cibule a dáme vychladnout.
K okapaným fazolím přidáme podušenou cibuli se slaninou, dále kukuřičná zrna, rozsekané feferony, nakrájenou kapii a okurky.
Vše promícháme s nálevem připraveným z rozsekaného česneku, chilles omáčky, oleje, octa, cukru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Mexické fazole IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web