Mexické fazole IV.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 160
      g fazole
    • 150
      g anglická slanina
    • 120
      g cibule
    • 100
      g nakládaná kukuřice
    • 50
      g nakládané kapie
    • 25
      g nakládané feferonky
    • 100
      g nakládané okurky
    • 10
      g česnek
    • 30
      g rostlinný olej
    • 15
      g ocet
    • 10
      g cukr
    • 10
      g sůl
    • 50
      g chilli omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě bez soli do měkka tak, aby byly měkké, ale nerozvařené.
2
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme podusit kolečka nakrájené cibule a dáme vychladnout.
3
K okapaným fazolím přidáme podušenou cibuli se slaninou, dále kukuřičná zrna, rozsekané feferony, nakrájenou kapii a okurky.
4
Vše promícháme s nálevem připraveným z rozsekaného česneku, chilles omáčky, oleje, octa, cukru.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.