Autor:

Mexické fazole II.

Střední
Ingredience
Cibule  
Kapie  
Rajče  
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Máslo  
Chilli  
Fazole
v rajčatové šťávě bílé jsou lepší nebo namíchat s červenými
2 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme na hodně drobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky fazolí (1 je lépe scedit), osolíme, opepříme a přidáme trošku chilli.

Mezitím uděláme jíšku z másla a mouky a přidáme do fazolí (v dietnější verzi není jíška potřeba). Povaříme asi 10 minut. Nakonec do uvařeného pokrmu zamícháme nadrobno pokrájené rajče.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Listový koláč s houbami Recept na víkend: Listový koláč s houbami Články z

Komentáře k receptu: Mexické fazole II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web