Autor:

Mexické fazole II.

Střední
Ingredience
Cibule  
Kapie  
Rajče  
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Máslo  
Chilli  
Fazole
v rajčatové šťávě bílé jsou lepší nebo namíchat s červenými
2 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme na hodně drobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky fazolí (1 je lépe scedit), osolíme, opepříme a přidáme trošku chilli.

Mezitím uděláme jíšku z másla a mouky a přidáme do fazolí (v dietnější verzi není jíška potřeba). Povaříme asi 10 minut. Nakonec do uvařeného pokrmu zamícháme nadrobno pokrájené rajče.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hot dog s domácím lilkovým dipem Levné a rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Mexické fazole II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web