Autor:

Mexická polévka s fazolemi

Střední
Ingredience
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Chilli papričky 1 ks
Rajčata 500 g
Fazole v chilli omáčce 1 ks
Sádlo 1 lžíce
Mleté maso - hovězí 400 g
Klobása 250 g
Sůl  
Pepř mletý  
Tabasco  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rajčata spaříme, slupky sloupneme a dužinu nakrájíme na kostičky. Oloupanou a nakrájenou cibuli spolu s česnekem osmahneme na sádle. Přidáme maso, na kolečka nakrájenou klobásu, rajčata a fazole i nálevem. Vše společně osmahneme. Podlijeme vodou a 30 minut vaříme. Hotovou polévku dochutíme solí, pepřem, sladkou paprikou a můžeme přidat i trošku tabasca. Na talířích sypeme jemně nasekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
5 7 5 1
Reklama
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Mexická polévka s fazolemi

Komentáře

  1. Jitulín   02.10.2016 | 19:07 | reagovat |

    Tuto polévku jsem ochutnala v mexické restauraci a moc mi chutnala, podařilo se mi uvařit stejnou, takže jsme s manželem nadšeni :)
    Jen tam měli hovězí maso, tak jsem ho také použila místo mletého. Děkuji za recept, vynikající a doporučuji :)

  2. mattt   25.02.2013 | 13:35 | reagovat |

    Vynikající polévka. Vařím ji pravidelně. Nedávám mleté maso, pouze klobásku a přidávám brambory. S feferounkou je opravdu skvělá. Dávám za 1! :-)

  3. Mewerick   10.08.2012 | 19:34 | reagovat |

    místo chilli papričky jsem dal 4 jalapeňo papričky, dal víc hovězího masa a vynechal klobásku. Upletl jsem na sebe bič, teď se musí vařit častěji :-)

  4. Zuzana   11.01.2011 | 12:43 | reagovat |

    Právě jsem ji dovařila, rajčata jsem dala loupaná z konzervy a nedávala jsem hov. mleté maso, ale je výborná. Manža nemá mco rád pálivé takže tabasco jsem také vynechala, ale ani tak na chuti nic nemění a je mňamozní ;-) ;-) ;-)

  5. pepibubu   18.10.2010 | 13:34 | reagovat |

    Dělám už dlouho, jedině co, že nespařuju rajčata ale vrznu tam pixlu Valfrutta :D chuti to nic neubírá a je to rychlejší. úplně jsem se na ni namlsala, a až ji udělám, hodím sem fotku, abyste se na ní namlsali taky :-)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web