Mexická polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kysané zelí
    • fazole
    • klobása
    • podmáslí
    • sůl
    • masox
    • paprika - sladká
    • chilli
    • rajský protlak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kysané zelí nakrájíme na drobno, přidáme nakrájenou klobásu, bujón, okořeníme a dáme vařit. Až je zelí měkké zalejeme podmáslím, ve kterém máme rozmíchaný protlak nebo kečup. Přidáme předem předvařené fazole a podle chuti můžeme přidat chilli nebo dohustit hladkou moukou. 5 minut povaříme a můžeme podávat.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Kassandra
    Kassandra |

    9. 5. 2007 11:24

    Ja přidala trochu tlacenky, pač sem z jiznu moravy a řeknu vám, ze s dobrou prdelačkou se to neda srovnat :D

  • Jarka
    Jarka |

    7. 12. 2004 13:58

    Přidala jsem i brambory a bylo to fajn