Autor:

Meranské králičí stehno

Střední
Ingredience
Králíčí stehna 4 ks
Pikantní hořčice 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno 2 dl
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej 2 lžíce
Tymián 2 snítka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Do stehen vetřeme sůl, pepř a potřeme je hořčicí. Na rozehřátém oleji stehna zprdka po obou stranách opečeme. Přidáme kostičky cibule, krátce osmahneme, zředíme vínem, přidáme nakrájený česnek a tymián a v troubě dusíme asi 50 min při 200 °C. Vypečenou šťávu scedíme. Stehna podáváme s vařenou kapustou nebo zelím s noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Meranské králičí stehno

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web