Autor:

Meranské králičí stehno

Střední
Ingredience
Králíčí stehna 4 ks
Pikantní hořčice 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno 2 dl
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej 2 lžíce
Tymián 2 snítka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Do stehen vetřeme sůl, pepř a potřeme je hořčicí. Na rozehřátém oleji stehna zprdka po obou stranách opečeme. Přidáme kostičky cibule, krátce osmahneme, zředíme vínem, přidáme nakrájený česnek a tymián a v troubě dusíme asi 50 min při 200 °C. Vypečenou šťávu scedíme. Stehna podáváme s vařenou kapustou nebo zelím s noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Meranské králičí stehno

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web