Autor:

Meranské králičí stehno

Střední
Ingredience
Králíčí stehna 4 ks
Pikantní hořčice 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno 2 dl
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej 2 lžíce
Tymián 2 snítka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Do stehen vetřeme sůl, pepř a potřeme je hořčicí. Na rozehřátém oleji stehna zprdka po obou stranách opečeme. Přidáme kostičky cibule, krátce osmahneme, zředíme vínem, přidáme nakrájený česnek a tymián a v troubě dusíme asi 50 min při 200 °C. Vypečenou šťávu scedíme. Stehna podáváme s vařenou kapustou nebo zelím s noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Meranské králičí stehno

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web