Melounová zmrzlina dle Ládi Hrušky

Ingredience
Meloun 1,5 ks
Moučkový cukr 10 lžíce
Citron
šťáva
1 ks
Smetana ke šlehání 2 lžíce

Postup přípravy:

Nejlépe bezpeckový, červený meloun si rozkrojíme a lžící vydlabeme jeho obsah. Pokud má pecky, je žádoucí je odstranit. Připravené kousky melouna pak rozmixujeme. K tomu si přidáme 10 polévkových lžic cukru a šťávu z citronu. Nesmíme zapomeout pro zjemnění přidat i smetanu.

Všechny takto smíchané ingredience si hezky promixujeme. Po důkladném mixování hmotu přelijeme do připravených forem na zmrzlinu. Nyní již můžeme přesunout do mrazáku, a to nejméně na 3-4 hodiny, ale tím to ještě nekončí, Láďa Hruška v TV upozorňoval na nutnost zmrzlinu každou půl hodinku promíchat.

Před podáváním můžeme vylepšit dle vlastní fantazie, třeba šlehačkou, mátou, rozpuštěnou čokoládou atd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Recept na víkend: Dort Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Články z

Komentáře k receptu: Melounová zmrzlina dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web