Autor:

Medvědí tlapky IV.

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety  
Sýr  
Šunkový salám  
Cibule  
Hořčice  
Anglická slanina  
Žampiony  
Mouka  
Hovězí vývar  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

S vepřovou kotleletou orestujeme ang.slaninu 2 plátky. Na talíř dáme jeden plátek, na to dáme slaninu, potřeme hořčicí, na to dáme cibuli nakrájenou na žílien spolu s žampionama a to samé ješte jednou vrstvíme na sebe. Na konec položíme nahoru 3 plátky sýra a zapečeme. Omáčku uděláme z výpeku kotlety, zaprášíme moukou, zalejeme vývarem, dochutíme sojovkou a přelijeme přes zapečené plátky.
Vhodná příloha brambory s cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Medvědí tlapky IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web