Autor:

Medvědí pivouše

Střední
Ingredience
Špekáček 4 ks
Paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Francouzská hořčice 2 lžíce
Cibule 1 ks
Feferonka 2 ks
Kečup - jemný
melé
1 balení
Pivo - černé
případně i světlé
1 lahev

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Špekáčky rozkrojíme podél, ale ne úplně, a dovnitř nasypeme papriku, pepř, přidáme francouzskou či plnotučnou hořčici, na půlkolečka nakrájenou cibuli, feferonky a celé to zalejeme kečupem. Necháme nejlépe několik dní uležet, pak do hrnce vyškrábeme náplň z buřtů, zalejeme pivem a necháme pořádně vyvařit, aby byla omáčka hustá a nahořklá po pivu. Mezitím, co se vaří omáčka, dokrojíme buřty a osmažíme je dokřupava po obou stranách. Když je omáčka hotová, přidáme do ní buřty a necháme ještě chvíli povařit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Medvědí pivouše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web