Autor:

Medvědí pivouše

Střední
Ingredience
Špekáček 4 ks
Paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Francouzská hořčice 2 lžíce
Cibule 1 ks
Feferonka 2 ks
Kečup - jemný
melé
1 balení
Pivo - černé
případně i světlé
1 lahev

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Špekáčky rozkrojíme podél, ale ne úplně, a dovnitř nasypeme papriku, pepř, přidáme francouzskou či plnotučnou hořčici, na půlkolečka nakrájenou cibuli, feferonky a celé to zalejeme kečupem. Necháme nejlépe několik dní uležet, pak do hrnce vyškrábeme náplň z buřtů, zalejeme pivem a necháme pořádně vyvařit, aby byla omáčka hustá a nahořklá po pivu. Mezitím, co se vaří omáčka, dokrojíme buřty a osmažíme je dokřupava po obou stranách. Když je omáčka hotová, přidáme do ní buřty a necháme ještě chvíli povařit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Medvědí pivouše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web