Medvědí pivouše

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks špekáček
    • 1
      lžička paprika
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce francouzská hořčice
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks feferonka
    • 1
      balení kečup - jemný melé
    • 1
      lahev pivo - černé případně i světlé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky rozkrojíme podél, ale ne úplně, a dovnitř nasypeme papriku, pepř, přidáme francouzskou či plnotučnou hořčici, na půlkolečka nakrájenou cibuli, feferonky a celé to zalejeme kečupem. Necháme nejlépe několik dní uležet, pak do hrnce vyškrábeme náplň z buřtů, zalejeme pivem a necháme pořádně vyvařit, aby byla omáčka hustá a nahořklá po pivu. Mezitím, co se vaří omáčka, dokrojíme buřty a osmažíme je dokřupava po obou stranách. Když je omáčka hotová, přidáme do ní buřty a necháme ještě chvíli povařit.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.