Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2x
1
5 2 Medové maso se zázvorem a hruškou 5 1
Autor:

Medové maso se zázvorem a hruškou

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
nebo drůbeží
600 g
Sůl  
Zázvor
čerstvě nastrouhaný
1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Med 1,5 lžíce
Sojová omáčka 3 lžíce
Olej 1 lžíce
Hrušky
dle velikosti, 2 -
3 ks
Bílé víno
, vývar nebo voda
4 lžíce
Medové maso se zázvorem a hruškou

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, nudličky nebo kostky, osolíme, zalijeme marinádou, promícháme a necháme alespoň dvě hodiny proležet.

Marináda: smícháme sojovou omáčku, olej, nastrouhaný zázvor, nastrouhaný větší stroužek česneku, med.

V pánvi s rozpáleným olejem zprudka orestujeme ze všech stran maso dozlatova, vyndáme a uložíme v teple. Do výpeku dáme oloupané a pokrájené hrušky a opět zprudka restujeme, ke konci zakápneme bílým vínem nebo troškou vody.

Podáváme s bramborem, gnocchi, rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Medové maso se zázvorem a hruškou

Komentáře

  1. Anonymous   23.09.2014 | 19:09 | reagovat | závadný

    Rychlé, jednoduché a výborné...

  2. Lucie Hajníková   13.11.2013 | 14:19 | reagovat | závadný

    Vařila jsem všední oběd a to co jsem doslova vykouzlila z uvedeného receptu na vašem serveru bylo skoro nadpozemské. Díky moc, už se těším na další vaření.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web