Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2x
1 1 5
Autor: recepty73

Medové maso se zázvorem a hruškou

Snadné
Ingredience
Vepřové maso - libové
nebo drůbeží
600 g
Sůl  
Kořenový zázvor
čerstvě nastrouhaný
1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Med 1,5 lžíce
Sojová omáčka 3 lžíce
Olej 1 lžíce
Hrušky
dle velikosti, 2 -
3 ks
Bílé víno
, vývar nebo voda
4 lžíce
Medové maso se zázvorem a hruškou

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, nudličky nebo kostky, osolíme, zalijeme marinádou, promícháme a necháme alespoň dvě hodiny proležet.

Marináda: smícháme sojovou omáčku, olej, nastrouhaný zázvor, nastrouhaný větší stroužek česneku, med.

V pánvi s rozpáleným olejem zprudka orestujeme ze všech stran maso dozlatova, vyndáme a uložíme v teple. Do výpeku dáme oloupané a pokrájené hrušky a opět zprudka restujeme, ke konci zakápneme bílým vínem nebo troškou vody.

Podáváme s bramborem, gnocchi, rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Medové maso se zázvorem a hruškou

Komentáře

  1. Lucie Hajníková   13.11.2013 | 14:19 | reagovat | závadný

    Vařila jsem všední oběd a to co jsem doslova vykouzlila z uvedeného receptu na vašem serveru bylo skoro nadpozemské. Díky moc, už se těším na další vaření.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X