Autor:

Medová srdíčka

Střední
Ingredience
Hladká mouka 280 g
Moučkový cukr 180 g
Med 2 lžíce
Vejce 2 ks
Jedlá soda 1/2 lžička
Skořice - mletá  
Hřebíček mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Všechno spolu zpracujeme na tužší těsto a na desce necháme odpočívat (zakryté obrouskem) do druhého dne. Těsto potom znovu propracujeme a vyválíme asi na 1/2 cm tloušťku. Vykrajujeme malá srdíčka, klademe na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem. Ve vyhřáté troubě upečeme. Po vychladnutí můžeme ozdobit bílkovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bazalkové tiramisu Dokonalé snoubenky: Jahody & rebarbora Články z

Komentáře k receptu: Medová srdíčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web