Autor:

Medová jablka

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Jablka  
Med  
Máslo  
Skořice  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Z jablek odstraníme jádřince, ale tak, aby nám spodek zůstal celý. Med, máslo a skořici vymícháme a palcem potřeme vnitřek jablek a potřeme je i zvenku. Položíme na pekáč a dáme péct asi na 15-20 minut při 160 °C.
Je to vynikající a osvěžující dezert. Na talíři ozdobíme kopečkem šlehačky, mírně posypeme skořicí a dáme kousek meduňky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Olejová bublanina s meruňkami 5 skvělých dezertů bez vážení Články z

Komentáře k receptu: Medová jablka

Komentáře

  1. Petra Petra   08.02.2009 | 19:40 | reagovat |

    Je to fantastický lehký dezert. Měla jsem uskladněná jablk, která už nejsou moc dobrá, ale takto se krásně zpracují. Na talíř jsem dala kopeček vanilkové zmrzliny a nemělo to chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web