Medailonky se žampiony

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králičí maso hřbet
    • 150
      g žampiony
    • 20
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králičí hřbet vykostíme, maso odblaníme a příčně nakrájíme medailonky. Jemně naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Pak zvolna opékáme po obou stranách na tuku. Měkké maso vyjmeme a uložíme na teplé místo.
2
Do tuku dáme nakrájenou slaninu, rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a česnek nakrájený na plátky, zpěníme, přidáme pokrájené žampiony a podusíme doměkka.
3
Maso rozdělíme na talíře, pokryjeme žampionovou směsí, ozdobíme petrželkou.
4
Podáváme s brambory, bramborovými hranolky, zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Ilona Sedláčková
    Ilona Sedláčková |

    27. 3. 2004 18:48

    Milá Martino,dnes jsem vyzkoušela Váš recept a můžu Vam říct,že moje rodina i já jsme dlouho nic tak dobrého nejedly.Váš recept je opravdu výborný.Ilona