Autor:

Matliarský guláš

Střední
Ingredience
Dančí maso
z plece
800 g
Slanina 100 g
Cibule 2 ks
Sádlo 3 lžíce
Rajský protlak 4 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Brambory 1 kg
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Celer 1/4 ks
Česnek 3 stroužek
Majoránka  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Očištěné maso nakrájíme na menší kousky. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, přidáme rajčatový protlak, zasmahneme a zalijeme vodou. Přidáme kousky masa, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku a pod pokličkou dusíme asi hodinu.

Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme a zalijeme vodou. K masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, nudličky kořenové zeleniny a dusíme doměkka.

Podáváme s černým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Matliarský guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web