Matliarský guláš

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g dančí maso z plece
    • 100
      g slanina
    • 2
      ks cibule
    • 3
      lžíce sádlo
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      kg brambory
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 0,3
      ks celer
    • 3
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné maso nakrájíme na menší kousky. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, přidáme rajčatový protlak, zasmahneme a zalijeme vodou. Přidáme kousky masa, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku a pod pokličkou dusíme asi hodinu.
2
Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme a zalijeme vodou. K masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, nudličky kořenové zeleniny a dusíme doměkka.
3
Podáváme s černým chlebem.
Zařazení: Maso Zvěřina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.