Autor:

Matějská pečeně

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso
libové
500 g
Pórek  
Cibule  
Sůl  
Pepř mletý  
Zázvor - mletý  
Vývar 1/2 l
Smetana
nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji osmažíme kolečka pórku a cibule. Přidáme na kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme a poprášíme mletým zázvorem. Opečeme ze všech stran, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
Šťávu nakonec můžeme (ale nemusíme) zahustit smetanou - podle zvolené přílohy.
Jako příloha se hodí brambory, noky, rýže. Já podávám s rýží a v tom případě zahušťuji a použiju smetanu ke zjemnění.
Opatrně se solí, záleží na tom jaký použijete vývar!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Matějská pečeně

Komentáře

  1. Marcela   11.09.2006 | 16:33 | reagovat |

    prave so dovarila a aj ked som sa bala toho vyvaru, ze to bude velmi silne, chuti mi to. Uvidime co povie manzel ked pride domov.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web