Autor:

Matějská pečeně

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso
libové
500 g
Pórek  
Cibule  
Sůl  
Pepř mletý  
Zázvor - mletý  
Vývar 1/2 l
Smetana
nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji osmažíme kolečka pórku a cibule. Přidáme na kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme a poprášíme mletým zázvorem. Opečeme ze všech stran, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
Šťávu nakonec můžeme (ale nemusíme) zahustit smetanou - podle zvolené přílohy.
Jako příloha se hodí brambory, noky, rýže. Já podávám s rýží a v tom případě zahušťuji a použiju smetanu ke zjemnění.
Opatrně se solí, záleží na tom jaký použijete vývar!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Matějská pečeně

Komentáře

  1. Marcela   11.09.2006 | 16:33 | reagovat |

    prave so dovarila a aj ked som sa bala toho vyvaru, ze to bude velmi silne, chuti mi to. Uvidime co povie manzel ked pride domov.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web