Autor:

Matar Paneer

Střední
Ingredience
Slaný tvaroh 1 hrnek
Hrášek 3 hrnek
Cibule 2 ks
Rajčata 2 ks
Zázvor
čerstvý, kousek
 
Sůl  
Kurkuma  
Olej  
Chilli  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Z tvarohu vytvoříme šištičky o velikost cca 1-2 cm a osmažíme v rozpáleném oleji. Dáme stranou a v témže oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme zázvor, chilli a po chvíli hrášek s oloupanými nakrájenými rajskými, kurkumu a sůl. Dusíme pod pokličkou.
Na závěr vložíme osmažený tvaroh a prohřejeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ovocné knedlíky: Tak jednoduché, že je uvaří i dítě Články z

Komentáře k receptu: Matar Paneer

Komentáře

  1. Anonym   29.10.2005 | 22:33 | reagovat |

    Pravý paneer je sladký,voní po másle a tak pozor na kyselost tvarohu, změní chuť celého pokrmu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web