Autor:

Matar Paneer

Střední
Ingredience
Slaný tvaroh 1 hrnek
Hrášek 3 hrnek
Cibule 2 ks
Rajčata 2 ks
Zázvor
čerstvý, kousek
 
Sůl  
Kurkuma  
Olej  
Chilli  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Z tvarohu vytvoříme šištičky o velikost cca 1-2 cm a osmažíme v rozpáleném oleji. Dáme stranou a v témže oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme zázvor, chilli a po chvíli hrášek s oloupanými nakrájenými rajskými, kurkumu a sůl. Dusíme pod pokličkou.
Na závěr vložíme osmažený tvaroh a prohřejeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní koláčky s hráškem Koláče nemusí být jen sladké. Zkuste to jednou pro změnu na slano Články z

Komentáře k receptu: Matar Paneer

Komentáře

  1. Anonym   29.10.2005 | 22:33 | reagovat |

    Pravý paneer je sladký,voní po másle a tak pozor na kyselost tvarohu, změní chuť celého pokrmu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web