Autor:

Massariotův piknik

Střední
Šišky
Ricotta
nebo podobný tvarohový sýr, či tvaroh
 
Měkký salám
pikantní
450 g
Máslo
(asi 30g)
2 lžíce
Směs salátu
Listové saláty - mix
drobné listy, různě barevné
 
Panenský olivový olej
Extra
 
Balzamikový ocet  
Petrželka
snítka zelené petrželky
 
Roketa 100 g

Postup přípravy:

Rozehřát máslo na pánvi a přidat na velice jemno posekaný salám. Osmažit ho na vysokém ohni po 2 minuty. Přidat ricotta sýr a na moment osmažit.

Položit směs salátu a roketu na plochou mísu, pokapat trochou oleje a octem podle chuti. Nahoru poskládat do hvězdice položené šišky ze salámu s ricotta sýrem, utvořené pomocí 2 polévkových lžic. Doprostřed hvězdice dát na ozdobu snítku petrželky. Pracovat rychle a podávat horké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Massariotův piknik

Komentáře

  1. Ladislav Dorazin   30.06.2008 | 13:03 | reagovat | závadný

    Ty,ty,ty Aneto,někomu si ukradla recept?Že se nestydíš!! Ale vypadá báječně a je dobře,že jsi ho tady uveřejnila.Dám ti za něj jedničku!!

  2. Oldřich Gargulák   30.06.2008 | 12:43 | reagovat | závadný

    Často se zde vedou žabo-myší rozepře o autorství vložených receptů. Pod receptem je kolonka "Od uživatele". Uvažujme tak, že když ji někdo vyplní berme jej jako: {A} člověka, který v TV, v tisku, v literatuře, u tetičky a třeba i v kuchařce narazil na jídlo které jej zaujalo a chce se snámi podělit o radost z "nového" úlovku. {B} osobu, která nemůže přenést přes srdce, že někdo vaří guláš z 1kg masa a 1 cibule, když tam přece patří 1kg cibule a vloží svůj "nový" recept. K těmto lidem buďme tolerantní, nechejme je dýchat a co se "autorství" týká, NEREAGUJME!!! {C} bytost, která vytvořila NOVÉ jídlo! Těchto si važme, velebme je a navrhněme na CENU ZLATÉ VAŘEČKY!!!

  3. Oldřich Gargulák   30.06.2008 | 12:23 | reagovat | závadný

    Často se zde vedou žabo-myší rozepře o autorství vložených receptů. Pod receptem je kolonka "Od uživatele". Uvažujme tak, že když ji někdo vyplní berme jej jako: {A} člověka, který v TV, v tisku, v literatuře, u tetičky a třeba i v kuchařce narazil na jídlo které jej zaujalo a chce se snámi podělit o radost z "nového" úlovku. {B} osobu, která nemůže přenést přes srdce, že někdo vaří guláš z 1kg masa a 1 cibule, když tam přece patří 1kg cibule a vloží svůj "nový" recept. K těmto lidem buďme tolerantní, nechejme je dýchat a co se "autorství" týká, NEREAGUJME!!! {C} bytost, která vytvořila NOVÉ jídlo! Těchto si važme, velebme je a navrhněme na CENU ZLATÉ VAŘEČKY!!!

  4. zdenka   29.06.2008 | 22:28 | reagovat | závadný

    To si nemyslím

  5. jdu okolo a žasnu   29.06.2008 | 22:03 | reagovat | závadný

    je drzost přendat sem recept kopírováním a podepsat se pod to

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web