Autor:

Masový šoulet - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Hovězí maso
hrudí
1,5 kg
Fazole 400 g
Cibule 300 g
Rostlinný olej 1 dl
Krupice 200 g
Hladká mouka 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a moukou. Na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme.

Přidáme předem namočené fazole a propláchnutou krupici.

Zalejeme vodou a dusíme pomalu do měkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Masový šoulet - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web