Masový šoulet - židovská kuchyně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg hovězí maso hrudí
    • 400
      g fazole
    • 300
      g cibule
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 200
      g krupice
    • 100
      g hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a moukou. Na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme.
2
Přidáme předem namočené fazole a propláchnutou krupici.
3
Zalejeme vodou a dusíme pomalu do měkka.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.