Autor:

Masový šoulet - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Hovězí maso
hrudí
1,5 kg
Fazole 400 g
Cibule 300 g
Rostlinný olej 1 dl
Krupice 200 g
Hladká mouka 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a moukou. Na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme.

Přidáme předem namočené fazole a propláchnutou krupici.

Zalejeme vodou a dusíme pomalu do měkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Masový šoulet - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web