Masový měšec

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí roštěná
    • vepřová plec
    • hořčice
    • sůl
    • olej
    • česnek
    • pepř mletý
    • uzený sýr
    • paprika - sladká
    • anglická slanina
    • cibule
    • korbáčky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Silnější plátek hovězího roštěnce rozřízneme a rozevřeme, takže vznikne veký plát který naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
2
Doprostřed položíme masovou směs, kterou zhotovíme z plecka nakrájeného na nudličky, okořeněného solí, pepřem, mletou sladkou paprikou, česnekem, na nudličky nakrájeným uzeným sýrem a olejem. Tuto směs necháme předem odležet.
3
Plátek roštěnce zabalíme do "měšce" a zavážeme režnou nití. Dáme do trouby péct na cibulce "pod pokličkou", podléváme a když je to měkké, odkryjeme, aby se utvořila kůrčička.
4
Potom z masa odstraníme režnou nit a místo ní zavážeme sýrovým provázkem ze sýrových korbáčů.
5
Jako příloha se hodí restované brambory.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.