Masový měšec

Obtížné
Ingredience
Hovězí roštěná  
Vepřová plec  
Hořčice  
Sůl  
Olej  
Česnek  
Pepř mletý  
Uzený sýr  
Paprika - sladká  
Anglická slanina  
Cibule  
Korbáčky  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Silnější plátek hovězího roštěnce rozřízneme a rozevřeme, takže vznikne veký plát který naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Doprostřed položíme masovou směs, kterou zhotovíme z plecka nakrájeného na nudličky, okořeněného solí, pepřem, mletou sladkou paprikou, česnekem, na nudličky nakrájeným uzeným sýrem a olejem. Tuto směs necháme předem odležet.
Plátek roštěnce zabalíme do „měšce“ a zavážeme režnou nití. Dáme do trouby péct na cibulce „pod pokličkou“, podléváme a když je to měkké, odkryjeme, aby se utvořila kůrčička.
Potom z masa odstraníme režnou nit a místo ní zavážeme sýrovým provázkem ze sýrových korbáčů.
Jako příloha se hodí restované brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Masový měšec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo? Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web