Masový měšec

Obtížné
Ingredience
Hovězí roštěná  
Vepřová plec  
Hořčice  
Sůl  
Olej  
Česnek  
Pepř mletý  
Uzený sýr  
Paprika - sladká  
Anglická slanina  
Cibule  
Korbáčky  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Silnější plátek hovězího roštěnce rozřízneme a rozevřeme, takže vznikne veký plát který naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Doprostřed položíme masovou směs, kterou zhotovíme z plecka nakrájeného na nudličky, okořeněného solí, pepřem, mletou sladkou paprikou, česnekem, na nudličky nakrájeným uzeným sýrem a olejem. Tuto směs necháme předem odležet.
Plátek roštěnce zabalíme do „měšce“ a zavážeme režnou nití. Dáme do trouby péct na cibulce „pod pokličkou“, podléváme a když je to měkké, odkryjeme, aby se utvořila kůrčička.
Potom z masa odstraníme režnou nit a místo ní zavážeme sýrovým provázkem ze sýrových korbáčů.
Jako příloha se hodí restované brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Masový měšec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web