Masový kotlík

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g mleté maso
    • 200
      g krupky ječné
    • 200
      g hlávkové zelí
    • 100
      g hrášek
    • 100
      g cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička kari
    • 1
      kostka masox
    • majoránka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmažíme maso a kari koření, až zavoní, zalijeme vodou. Do vařícího vývaru přidáme krupky, nudličky zelí, hrášek, sůl a bujón. Vše zvolna vaříme asi 45 minut a krátce před dokončením dochutíme majoránkou.
2
Hustotu určujeme sami, může to být polévka až hustý pilaf.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.