Autor:

Masový kotlík

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mleté maso 250 g
Krupky
ječné
200 g
Hlávkové zelí 200 g
Hrášek 100 g
Cibule 100 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Kari 1 lžička
Masox 1 kostka
Majoránka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na oleji osmažíme maso a kari koření, až zavoní, zalijeme vodou. Do vařícího vývaru přidáme krupky, nudličky zelí, hrášek, sůl a bujón. Vše zvolna vaříme asi 45 minut a krátce před dokončením dochutíme majoránkou.

Hustotu určujeme sami, může to být polévka až hustý pilaf.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Masový kotlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web