Masový koláč II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g brambory
    • 200
      ml mléko
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 400
      g vepřové maso
    • 1
      lžička mletá sladká paprika Červená
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme brambory na kaši. Oloupeme je, nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařené brambory slijeme, přidáme horké mléko, máslo, sůl a šleháme elektrickým šlehačem do hladké kaše. Necháme ji chvíli zchladnout, aby se dala plnit do cukrářského pytlíku. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
2
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Poté přidáme mleté maso, utřený česnek, kečup, papriku, pepř a sůl podle chuti. Vše promícháme a asi 10 min. na mírném ohni podusíme. Hotovou směs přendáme do zapékací formy a navrch masa vytvoříme za pomocí cukrářského pytlíku bramborové pusinky. Připravený koláč vložíme do eletrické trouby a zapečeme 20 -25 minut.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.