Masový koláč

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg mleté maso - míchané 1:1
    • 1
      kg brambory
    • 1
      kg zeleninová směs mrkev+hrášek
    • 300
      g eidam sýr vcelku
    • 3
      ks vejce
    • 1
      lžička česneková pasta 30%
    • drcený kmín
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 150
      g parmazán (100-150) strouhaný na krustičku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýt Eidam nakrájíme na kostky cca 1 cm, v míse k němu přidáme mletá masa a mraženou zeleninu, česnekovou pastu, koření, vejce a na hrubo nastrouhané brambory (doporučuji je vyždímat).
2
Směs důkladně (nejlépe rukou - ale zebe to) promícháme, a dáme na vyšší plech (s papírem na pečení), aby vrstva hmoty byla tak 3-4 cm. Dáme na 30 min. do trouby vyhřáté na 210 °C, po 30 min. posypeme strouhaným parmezánem a dáme na dalších 30 min. zapéci při 180 °C.
3
Koláč necháme cca 10 min. odpočinout, pak ho servírujeme.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    15. 1. 2008 08:35

    Došlo k omylu. Zařaďte, prosím, do kategorie pokrmů z masa nebo do ostatních :-)