Autor:

Masovo-drůbeží paštika - židovská kuchyně

Obtížné
Ingredience
Hovězí maso 1 kg
Kachní maso
celá kachna
1,4 kg
Kuřecí maso
celé kuře
1,2 kg
Játra
drůbeží
300 g
Maces 150 g
Cibule 200 g
Sádlo
husí
150 g
Vejce 8 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Muškátový oříšek  
Zázvor  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Drůbeží

Drůbež rozporcujeme. Maso a 1 cibuli zalejeme vodou, přidáme sádlo a sůl a asi 3 hodiny vaříme. Před dovařením přidáme játra a rozporcovanou drůbež.

Uvařenou drůbež vykostíme a všechno maso, drůbež i játra s macesem a uvařenou i druhou syrovou cibulí několikrát umeleme. Osolíme, okořeníme, přidáme žloutky a sníh z bílků a dobře promícháme.

Pečeme ve vymazaném pekáči asi 2 hodiny. Necháme vychladnout, vyklopíme a krájíme na plátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Masovo-drůbeží paštika - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web