Autor:

Masovo-drůbeží paštika - židovská kuchyně

Obtížné
Ingredience
Hovězí maso 1 kg
Kachní maso
celá kachna
1,4 kg
Kuřecí maso
celé kuře
1,2 kg
Játra
drůbeží
300 g
Maces 150 g
Cibule 200 g
Sádlo
husí
150 g
Vejce 8 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Muškátový oříšek  
Zázvor  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Drůbeží

Drůbež rozporcujeme. Maso a 1 cibuli zalejeme vodou, přidáme sádlo a sůl a asi 3 hodiny vaříme. Před dovařením přidáme játra a rozporcovanou drůbež.

Uvařenou drůbež vykostíme a všechno maso, drůbež i játra s macesem a uvařenou i druhou syrovou cibulí několikrát umeleme. Osolíme, okořeníme, přidáme žloutky a sníh z bílků a dobře promícháme.

Pečeme ve vymazaném pekáči asi 2 hodiny. Necháme vychladnout, vyklopíme a krájíme na plátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Masovo-drůbeží paštika - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web