Autor:

Masové ragů na starořecký způsob

Porce: 4
Ingredience
Maso
vepřové nebo kuřecí
4 plátek
Mrkev 1 ks
Celer 1 ks
Cibule 1 ks
Paprika 1 ks
Brambory 4 ks
Česnek 2 stroužek
Rajčata 2 ks
Rajský protlak 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Chilli 1 špetka
Bobkový list 1 ks
Oregáno 1 špetka
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Maso nakrájíme na kostky. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, maso, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, brambory, papriku, rajčata. Osolíme, posypeme oreganem, trochu podlijeme vodou a restujeme. Přendáme do zapékací misky. Osmahneme česnek, přilijeme rajský protlak, trochu vody, opepříme, posypeme chilli a polijeme tím masovou směs v zapékací misce. Na povrch dáme bobkový list a dusíme v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Masové ragů na starořecký způsob

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web