Masové ragů na starořecký způsob

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek maso vepřové nebo kuřecí
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks paprika
    • 4
      ks brambory
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka chilli
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      špetka oregáno
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, maso, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, brambory, papriku, rajčata. Osolíme, posypeme oreganem, trochu podlijeme vodou a restujeme. Přendáme do zapékací misky. Osmahneme česnek, přilijeme rajský protlak, trochu vody, opepříme, posypeme chilli a polijeme tím masovou směs v zapékací misce. Na povrch dáme bobkový list a dusíme v troubě.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.