Autor:

Masové pirožky

Střední
Pirožky
Polohrubá mouka 500 g
Droždí 1 kostka
Mléko
1/4-1/3
1 l
Rostlinný olej 50 g
Vejce 1 ks
Žloutek 2 ks
Sůl 1 lžička
Náplň
Točený salám 750 g
Sádlo  
Vejce 3 ks
Bílek 2 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

V míse zpracujeme kynuté těsto, až se dělají bublinky. Opatrně s mlékem, radši přidávat po troškách. Nechat vykynout.

Náplň: pomlít salám do kastrůlku se sádlem, osolit, přidat vajíčka a bílky a osmahnout tak, až se vajíčka srazí. Vyhazovat pomoučněnou lžící vykynuté těsto, plnit pirožky náplní stejně jako buchty a trošku je zplacatit tak, aby se dobře smažily po obou stranách.

Jsou výborné za tepla i za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Black forest cupcakes Upečte si dobrotu: black forest cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Masové pirožky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web