Autor:

Masové pirožky

Střední
Pirožky
Polohrubá mouka 500 g
Droždí 1 kostka
Mléko
1/4-1/3
1 l
Rostlinný olej 50 g
Vejce 1 ks
Žloutek 2 ks
Sůl 1 lžička
Náplň
Točený salám 750 g
Sádlo  
Vejce 3 ks
Bílek 2 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

V míse zpracujeme kynuté těsto, až se dělají bublinky. Opatrně s mlékem, radši přidávat po troškách. Nechat vykynout.

Náplň: pomlít salám do kastrůlku se sádlem, osolit, přidat vajíčka a bílky a osmahnout tak, až se vajíčka srazí. Vyhazovat pomoučněnou lžící vykynuté těsto, plnit pirožky náplní stejně jako buchty a trošku je zplacatit tak, aby se dobře smažily po obou stranách.

Jsou výborné za tepla i za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Sušenky s arašídovým krémem Čokoládové potěšení. Tohle jsou ty nejlepší recepty! Články z

Komentáře k receptu: Masové pirožky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web