Autor:

Masové pirožky

Střední
Pirožky
Polohrubá mouka 500 g
Droždí 1 kostka
Mléko
1/4-1/3
1 l
Rostlinný olej 50 g
Vejce 1 ks
Žloutek 2 ks
Sůl 1 lžička
Náplň
Točený salám 750 g
Sádlo  
Vejce 3 ks
Bílek 2 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

V míse zpracujeme kynuté těsto, až se dělají bublinky. Opatrně s mlékem, radši přidávat po troškách. Nechat vykynout.

Náplň: pomlít salám do kastrůlku se sádlem, osolit, přidat vajíčka a bílky a osmahnout tak, až se vajíčka srazí. Vyhazovat pomoučněnou lžící vykynuté těsto, plnit pirožky náplní stejně jako buchty a trošku je zplacatit tak, aby se dobře smažily po obou stranách.

Jsou výborné za tepla i za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Masové pirožky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web