Masové krokety s křenem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Krokety
    • 700
      g mleté maso
    • 1
      ks žemle Starší
    • 150
      ml vývar
    • mletý kmín
    • pepř mletý
    • sůl
    • 4
      lžíce smetanový křen
    • olej
  • Omáčka
    • 250
      ml majonéza
    • 2
      ks nakládané kapie V sladkokyselém nálevu
    • 4
      ks chilli
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletá paprika
    • sardelová pasta 0,5 lžička
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapie a papričky nadrobno nakrájíme, vmícháme do majonézy, přidáme sardelovou pastu, utřený česnek, sůl, mletou papriku a promícháme. Odložíme do chladničky dobře vychladit. (Kdo nemá rád pálivé, papričky vynechá nebo přidá menší množství). Žemli namočíme do vývaru, vymačkáme, přidáme k mletému masu, ochutíme solí, pepřem a kmínem. Hmotu rozdělíme na 4 části a z každé vytvoříme obélník.
2
Na každý dáme 1 lžíci křenu a svineme do válečku. V horkém oleji pomalu smažíme ze všech stran. Podáváme s ochucenou majonézou a hranolky.
Zařazení: Maso Mleté Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.