Autor:

Masové koule s olivami

Střední
Ingredience
Mleté maso 500 g
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice 1 lžíce
Petrželová nať 1 lžíce
Strouhanka  
Olej  
Olivy
plněné feferonkou nebo papričkou
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Maso osolíme, opepříme, smícháme s hořčicí a natí. Tvarujeme koule (průměr asi 4 cm) a do každé zabalíme 1 olivu. Koule zlehka obalíme ve strouhance a úplně potopené smažíme asi 7 minut (nejlépe ve fritéze). Podáváme s pečivem a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Masové koule s olivami

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   09.02.2006 | 10:14 | reagovat |

    Vypadá to na výborné pohoštění pro přátele.Ukládám a vyzkouším.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web