Autor:

Masové knedlíčky v kysaném zelí

Střední
Masová hmota
Vepřové maso 600 g
Mleté maso - hovězí 200 g
Vejce 2 ks
Sůl  
Houska 4 ks
Mléko  
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
K hotovému jídlu
Zakysaná smetana 4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Mleté, Vepřové

Do hrnce dáme kysané zelí, přidáme rajčatový protlak, nakrájenou čabajku, zalijeme vodou a vaříme.

Z mletého masa připravíme hmotu jako na karbanátky - maso, vejce, cibule najemno nakrájenou, česnek utřený se solí, housky, koření. Dobře promícháme.

Tvarujeme kulaté knedlíčky, které zaváříme do vařícího zelí. Necháme provařit a opatrně promícháváme. Hotové knedlíčky v zelí dáváme na talíř. Na každou porci přidáme lžičku zakysané smetany.

Recept maminky Štefana Margity.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Masové knedlíčky v kysaném zelí

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   02.04.2007 | 15:26 | reagovat |

    Jakou doporučujete přílohu, knedlíky?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web