Autor:

Masové knedlíčky v kysaném zelí

Střední
Masová hmota
Vepřové maso 600 g
Mleté maso - hovězí 200 g
Vejce 2 ks
Sůl  
Houska 4 ks
Mléko  
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
K hotovému jídlu
Zakysaná smetana 4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Mleté, Vepřové

Do hrnce dáme kysané zelí, přidáme rajčatový protlak, nakrájenou čabajku, zalijeme vodou a vaříme.

Z mletého masa připravíme hmotu jako na karbanátky - maso, vejce, cibule najemno nakrájenou, česnek utřený se solí, housky, koření. Dobře promícháme.

Tvarujeme kulaté knedlíčky, které zaváříme do vařícího zelí. Necháme provařit a opatrně promícháváme. Hotové knedlíčky v zelí dáváme na talíř. Na každou porci přidáme lžičku zakysané smetany.

Recept maminky Štefana Margity.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Masové knedlíčky v kysaném zelí

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   02.04.2007 | 15:26 | reagovat | závadný

    Jakou doporučujete přílohu, knedlíky?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web