Autor:

Masová tlačenka

Střední
Ingredience
Mleté maso
z bůčku
750 g
Vařená vejce 4 ks
Vejce 4 ks
Měkký salám 400 g
Vegeta 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Vejce vařená a salám nakrájíme na jemné kostičky, vše vmícháme do masa a naplníme tlačenkový papír. Vaříme 2 hodiny na mírném ohni.

Po uvaření vyjmeme, několikrát propíchneme papír a necháme vychladnout. Krájíme na plátky.

Bůček můžeme nahradit drůbežím masem a místo salámu dáme kuřecí jatýrka a pokrájenou nakládanou kapii.

Výtečné studené pohoštění, podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Masová tlačenka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web