Autor:

Masová tlačenka

Střední
Ingredience
Mleté maso
z bůčku
750 g
Vařená vejce 4 ks
Vejce 4 ks
Měkký salám 400 g
Vegeta 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Vejce vařená a salám nakrájíme na jemné kostičky, vše vmícháme do masa a naplníme tlačenkový papír. Vaříme 2 hodiny na mírném ohni.

Po uvaření vyjmeme, několikrát propíchneme papír a necháme vychladnout. Krájíme na plátky.

Bůček můžeme nahradit drůbežím masem a místo salámu dáme kuřecí jatýrka a pokrájenou nakládanou kapii.

Výtečné studené pohoštění, podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Masová tlačenka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web