Masová směs v bramboráku II.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g mleté maso
    • 100
      g salám pálivý
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • mletá paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1 cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a za stáleho míchání je opečeme. Posypeme paprikou, podlijeme trochou vody a dusíme 1/4 hodiny, až se voda odpaří. Pak přidáme zelenou papriku nakrájenou na nudličky, (kdo má rád ostré, přidá feferonku na plátky), kečup, sůl, pepř a krátce podusíme. Dále vmícháme salám nakrájený na nudličky, drobně nakrájenou druhou cibuli a dusíme ještě asi 5 minut.
2
Klasicky usmažíme bramboráky, na každý dáme horkou masovou směs a přeložíme je v půli.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.