Masová směs v alobalu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové maso Nebo hovězí
    • 2
      ks brambory Větší
    • 1
      ks pórek
    • 20
      g sušené houby
    • 40
      g cibule
    • 20
      g rostlinný olej
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 2
      ks rajčata
    • pepř mletý
    • paprika
    • kari
    • sůl
    • worcestrová omáčka
    • kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na drobno. Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na plátky. (Brambory mohou být i syrové). Rajčata nakrájíme na plátky. Na oleji zpěníme cibuli do růžova, přidáme houby, kolečka pórku, osolíme, okmínujeme, podlijeme lžící vody a podusíme.
2
Maso rozkrájíme na plátky naklepeme, posolíme a poprášíme kořením. Na každý plátek dáme lžičku hub s pórkem, plátky brambor, rajčata a okurky. Zakapeme worchesterem a zabalíme do alobalu. Pečeme v předehřáté troubě.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jana Kneiflová
    Jana Kneiflová |

    20. 10. 2007 14:00

    Dneska jsem dělala k obědu s rýží, bylo to vynikající a jako plus beru poměrně rychlou přípravu. Díky.

  • Lucie Liscová
    Lucie Liscová |

    16. 10. 2007 13:16

    Kdo nemusí knedlíky, je to moc dobré i s rýží. Přeji dobrou chuť.