Masová roláda

Střední
Ingredience
Mleté maso 500 g
Solamyl (bramborový škrob) 1,5 lžíce
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Mléko
studené
2 dl
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kečup - jemný 2 lžíce
Šunka 200 g
Salám
suchý
100 g
Párky 3 ks
Kukuřice 2 lžíce
Hrášek 2 lžíce
Vejce
míchaná
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso smícháme se solamylem, mlékem a ochutíme solí a pepřem. Vše pořádně propracujeme a mokrýma rukama rozprostřeme na igelit (stačí igelitový sáček) tak, aby vznikla placka cca 40×30 cm. Spodní kraj delší strany potřeme hořčicí a kečupem, poklademe na to plátky šunky, suchého salámu, párky, kukuřici, hrášek a vajíčka (samozřejmě si každý může udělat náplň podle svého). Pomocí igelitu zabalíme v roládu. Zeshora potřeme plnotučnou hořčicí, dáme do alobalem vyloženého pekáče nebo hlubokého plechu a podlijeme vodou.

Pečeme asi tak 1 hodinu, neustále dolíváme vodu, z které pak máme chutnou šťávičku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.5 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Masová roláda

Komentáře

  1. Andra   18.03.2008 | 9:37 | reagovat | závadný

    Peciete to cely cas odkryte?

  2. Věra Novotná   17.03.2008 | 17:54 | reagovat | závadný

    Místo alobalu do pekáče používám pečící papír. Krásně se ze všeho sloupne a pekáč se nemusí tak moc drhnout od připálenin. Recept výborný. Na Velikonoce se bude určitě hodit do obložené mísy.

  3. Klára   17.03.2008 | 17:41 | reagovat | závadný

    No tak k tomuto receptu není potřeba žádný komentář!! prostě výýýbornééé!!

  4. Zuzana Šindlerová   11.11.2006 | 18:40 | reagovat | závadný

    Lucko, moc vám děkuji za recept. Mám teď období, že vařím každý vikend pro deset lidí a už mně dochází inspirace. Tento recept je opravdu balzám pro žaludek i oko. Maso jsem dala půl na půl, pekla jsem z kila a čtvrt masa, byly z toho 2 velké rolády, krásně se krájely, nerozpadaly, paráda. Samozřejmě dávám 1*.

  5. Anonym   09.11.2006 | 21:56 | reagovat | závadný

    To maso vepřové? Děkuji

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web