Autor:

Masová minutka

Střední
Ingredience
Nakládané okurky  
Cibule  
Česnek  
Kečup - jemný  
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  
Vepřové maso
Drubezi
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky nebo malé kostičky, zprudka orestujeme na oleji, maso osolíme a opepříme a chvíli podusíme. Po chvíli přidáme na drobno pokrájenou cibulku a kyselou okurku. Cca dalších 5 minut dusíme. Ke konci přidáme na slabé plátky nakrájený česnek (krájený si uchová lepší aroma než lisovaný) a přidáme kečup. Můžeme i ostřejší.

Pro náročnější strávníky můžeme přidat i pokrájenou feferonku. Podáváme s vařenou rýží nebo s chlebem. Vynikající lahůdka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Masová minutka

Komentáře

  1. Lilísek   30.08.2011 | 11:25 | reagovat |

    ;-) tak tenhle recept je boží mohla bych se ho užrat :-P

  2. ,,,mmjlů§   11.07.2007 | 15:29 | reagovat |

    j

  3. MUC.Jan Urbančík   11.07.2007 | 12:47 | reagovat |

    Skvělé =) hlavně opravdu rychlé...

  4. Zuzana Špániková   16.05.2007 | 9:37 | reagovat |

    Výborné, jednoduché, rychlé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web