Autor:

Masopustní pekáč

Střední
Ingredience
Vepřový vývar 150 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřový bůček
Vepřový po 100 g
4 ks
Vinná klobása 120 g
Krkovice - uzená
nebo jiného uzeného masa po 100 g
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Plátky bůčku osolíme, opepříme, vložíme do pekáče, podlejeme částí vývaru a pečeme v troubě 20 minut. Během pečení 1x otočíme. Porce klobásky stočíme a dvěma špejlemi pod 90° úhlem propíchneme, aby zůstaly stočené.

Po 20 min. pečení bůčku přidáme k němu klobásu a plátky uzeného masa, dolejeme vývar a dopékáme při 190 °C, dokud klobáska nedostane pěknou barvu a maso je měkké.

Na 1 porci podáváme plátek bůčku, plátek masa a 1 stočenou klobásku. Podáváme s dušeným kysaným zelím a brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Masopustní pekáč

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   22.02.2006 | 21:15 | reagovat |

    Taky se mi to moc líbí, bude to určitě mňamina:-))

  2. pupen Hons   22.02.2006 | 20:54 | reagovat |

    Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web