Autor:

Masopustní pekáč

Střední
Ingredience
Vepřový vývar 150 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřový bůček
Vepřový po 100 g
4 ks
Vinná klobása 120 g
Krkovice - uzená
nebo jiného uzeného masa po 100 g
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Plátky bůčku osolíme, opepříme, vložíme do pekáče, podlejeme částí vývaru a pečeme v troubě 20 minut. Během pečení 1x otočíme. Porce klobásky stočíme a dvěma špejlemi pod 90° úhlem propíchneme, aby zůstaly stočené.

Po 20 min. pečení bůčku přidáme k němu klobásu a plátky uzeného masa, dolejeme vývar a dopékáme při 190 °C, dokud klobáska nedostane pěknou barvu a maso je měkké.

Na 1 porci podáváme plátek bůčku, plátek masa a 1 stočenou klobásku. Podáváme s dušeným kysaným zelím a brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Masopustní pekáč

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   22.02.2006 | 21:15 | reagovat | závadný

    Taky se mi to moc líbí, bude to určitě mňamina:-))

  2. pupen Hons   22.02.2006 | 20:54 | reagovat | závadný

    Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web