Masopustní pekáč

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      ml vepřový vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks vepřový bůček Vepřový po 100 g
    • 120
      g vinná klobása
    • krkovice - uzená nebo jiného uzeného masa po 100 g

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky bůčku osolíme, opepříme, vložíme do pekáče, podlejeme částí vývaru a pečeme v troubě 20 minut. Během pečení 1x otočíme. Porce klobásky stočíme a dvěma špejlemi pod 90° úhlem propíchneme, aby zůstaly stočené.
2
Po 20 min. pečení bůčku přidáme k němu klobásu a plátky uzeného masa, dolejeme vývar a dopékáme při 190 °C, dokud klobáska nedostane pěknou barvu a maso je měkké.
3
Na 1 porci podáváme plátek bůčku, plátek masa a 1 stočenou klobásku. Podáváme s dušeným kysaným zelím a brambory.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    22. 2. 2006 21:15

    Taky se mi to moc líbí, bude to určitě mňamina:-))

  • pupen Hons
    pupen Hons |

    22. 2. 2006 20:54

    Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!