Autor:

Maso zapečené s bramborami

Střední
Ingredience
Anglická slanina  
Vepřové maso  
Cibule  
Brambory  
Šlehačka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Pekáč vyložíme na plátky nakrájenou anglickou slaninou, nebo špekem.

Jako další vrstvu poklademe naklepanými vepřovými plátky. Mírně osolíme a opepříme.
Na to na kolečka nakrájenou cibuli. Nahoru asi 3-5 cm vrstvu, na kolečka (kostky) nakrájené syrové brambory, které průběžně mírně solíme.

Zalijeme hrnkem šlehačky (smetany) a dáme péci asi na 1:30 minut do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Maso zapečené s bramborami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web