Maso zapečené s bramborami

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • anglická slanina
    • vepřové maso
    • cibule
    • brambory
    • šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pekáč vyložíme na plátky nakrájenou anglickou slaninou, nebo špekem.
2
Jako další vrstvu poklademe naklepanými vepřovými plátky. Mírně osolíme a opepříme.
3
Na to na kolečka nakrájenou cibuli. Nahoru asi 3-5 cm vrstvu, na kolečka (kostky) nakrájené syrové brambory, které průběžně mírně solíme.
4
Zalijeme hrnkem šlehačky (smetany) a dáme péci asi na 1:30 minut do trouby.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.