Autor:

Maso zapečené s bramborami

Střední
Ingredience
Anglická slanina  
Vepřové maso  
Cibule  
Brambory  
Šlehačka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Pekáč vyložíme na plátky nakrájenou anglickou slaninou, nebo špekem.

Jako další vrstvu poklademe naklepanými vepřovými plátky. Mírně osolíme a opepříme.
Na to na kolečka nakrájenou cibuli. Nahoru asi 3-5 cm vrstvu, na kolečka (kostky) nakrájené syrové brambory, které průběžně mírně solíme.

Zalijeme hrnkem šlehačky (smetany) a dáme péci asi na 1:30 minut do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Maso zapečené s bramborami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web