Autor:

Maso v bramboráku se směsí

Střední
Ingredience
Vepřové maso
+ 4 plátky
300 g
Zeleninové lečo  
Žampiony 300 g
Fazole ve slaném nálevu 200 g
Chilli  
Brambory 6 ks
Hladká mouka 200 g
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Vejce 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z nastrouhaných brambor, mouky, vejce, česneku a koření připravíme bramborákové těsto. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpálený olej dáme vrstvu těsta, na ně položíme řízek a překryjeme další vrstvou těsta.
Směs: na oleji osmahneme cibuli a pokrájené maso. Když je maso poloměkké, přidáme žampióny, zeleninové lečo a fazole. Takto dusíme asi 10 min. Okořeníme chilli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Maso v bramboráku se směsí

Komentáře

  1. recepty73   30.10.2010 | 13:28 | reagovat |

    Tento recept(vlastně jeho polovinu) jsem dělal už před nějakým časem.Docela příjemná změna bramboráku,hlavně ty plátky masa nesmějí být silné,lepší je hodně rozklepat:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web