Maso v bramboráku se směsí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřové maso + 4 plátky
    • zeleninové lečo
    • 300
      g žampiony
    • 200
      g fazole ve slaném nálevu
    • chilli
    • 6
      ks brambory
    • 200
      g hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z nastrouhaných brambor, mouky, vejce, česneku a koření připravíme bramborákové těsto. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpálený olej dáme vrstvu těsta, na ně položíme řízek a překryjeme další vrstvou těsta.
2
Směs: na oleji osmahneme cibuli a pokrájené maso. Když je maso poloměkké, přidáme žampióny, zeleninové lečo a fazole. Takto dusíme asi 10 min. Okořeníme chilli.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    30. 10. 2010 13:28

    Tento recept(vlastně jeho polovinu) jsem dělal už před nějakým časem.Docela příjemná změna bramboráku,hlavně ty plátky masa nesmějí být silné,lepší je hodně rozklepat:-)