Autor:

Maso s citrónovou omáčkou

Střední
Ingredience
Citron 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřové maso
nebo telecí
 
Zeleninový vývar  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, zasypeme citronovou kůrou. Osmahneme na oleji, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme. Když je maso hotové, zahustíme vývar hotovou jíškou, dochutíme šťávou z citrónu. Podáváme s brambory, rýží či těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Maso s citrónovou omáčkou

Komentáře

  1. ČernáLuna   06.07.2014 | 14:20 | reagovat |

    Osvěžující, na postup a suroviny nenáročný recept. Moc nám chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web